Danscollectief MTMTheater als sociale lijm

Services
Visuele identiteit
branding
publicaties

Theater als sociale lijm

Als je ‘t Katja Grässli van Danscollectief MTM vraagt, is theater d​​é plek om de medemens beter te leren begrijpen. Met haar voorstellingen laat ze zien dat verschillen in achtergrond en perspectief ons dichter bij elkaar kunnen brengen, als we die diversiteit accepteren en vieren. Ze kleurt graag buiten de lijntjes van de theaterwereld, met voorstellingen voor bewoners van tbs-klinieken, kinderen in kinderziekenhuizen, en sociale projecten zoals dansworkshops voor mensen op de vlucht en voorstellingen waarin dove, slechthorende en horende dansers samenwerken om lichaamstaal en gebarentaal te versmelten. 

UitdagingSteeds meer dansers sluiten zich aan bij MTM, en de fanbase groeit. Alleen, millennials en gen-Z’ers weten MTM nog niet zo goed te vinden als het oudere publiek. Zaak om jongeren aan te trekken dus. 
OplossingDe nieuwe identiteit is dynamisch en staat voor de ontmoeting tussen verschillende werelden. Door typografie over beeld en vlakken te plaatsen, komen losse elementen samen. Zo wordt het geheel speels, en ontstaat er verbinding. De kleurrijke beeldtaal zorgt voor herkenbaarheid. De identiteit straalt de beweging en verbinding uit waar Katja naar zocht, en voelt tegelijk fris en toegankelijk. 

Samenwerken?

Zin om samen impact te maken met jouw project?

Let's chat