Schouwburg AmstelveenVergeet je niet CampagneCampagneontwerp

Client
Schouwburg Amstelveen

Services
Campagne ontwerp
Expositie ontwerp
Branding
Motion Design

Een campagne ingezet na de lockdown van de pandemie om zowel nieuwe als oude bezoekers van het theater te herinneren aan wat er allemaal te beleven is achter de deuren van Schouwburg Amstelveen.

Ze zijn weer open! Met veel muziek, toneel en familievoorstelligen op het programma.Bij deze multimedia campagne staan de te ervaren emoties van bezoekers centraal met daarbij, uiteraard een passende en beeldende visuele taal.

UitdagingHoe herinner je de mensen aan de de breedheid van de avonturen van theater? Een activerende campagne om mensen weer te uit te nodigen om de leren stoffige bank thuis in te ruilen voor een fluwelen zetel in het theater.
OplossingEen campagne-stijl ontwikkelen op basis van emotionele teksten. Iedere uiting een eigen pas gemaakte uitstraling geven die voortbouwt op de visuele identiteit van Schouwburg Amstelveen. De vorm wordt op maat gemaakt op basis van de inhoud. Zo vormt een eigenzinnige en expressieve stijl die de mensen zowel inhoudelijk al beeldend laten zien wat er te beleven valt.

Samenwerken?

Samen impact maken met jouw project?

Let's chat