Een multi-disciplinair ontwerpbureau in Utrecht met een focus op branding, digital design en campagnes✨.

Hier komen uitgesproken designs en vernieuwende ideeën samen. Voor visuele identiteiten, campagnes, websites, motion en editorial design ben je aan het juiste adres. Ik werk voor nieuwkomers, marktleiders, bescheiden en uitgesproken merken, die hun publiek willen verassen op een overtuigende en doordachte manier. Ik combineer mijn krachten graag met mijn brede netwerk van even optimistische merkstrategen, copywriters, web-developers, fotografen en filmmakers. Benieuwd hoe we samen antwoord geven op jouw vraag?

Sjors Bazelier
06 29 16 22 66
Hello@sjorsbazelier.com

Brand strategy

Brand Identity

Digital Design

Graphic Design

Art Direction

Copywriting

Motion Design

Packaging Design

Campagnes

Photography

Positioning

Concepting

Impactvol denken

Vastberaden om impact te maken met ontwerpen, zowel visueel als inhoudelijk. We denken mee en schuwen niet om een andere aanpak te kiezen om een betekenisvolle en blijvende indruk achter te laten.

Duurzaamheid

Designs die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook blijvende relevantie behouden, zowel visueel als inhoudelijk. We streven niet alleen naar visuele innovatie, maar ook naar duurzame oplossingen die een positieve impact hebben op de samenleving.

Optimisme

In elk project is optimisme de motor. Dit vertaalt zich in een benadering gericht op mogelijkheden, waarbij elk ontwerp doordrenkt is van positieve energie. Het resultaat? Een eindproduct dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een bron van inspiratie vormt, efficiënt en afgestemd op de behoeften van de gebruiker.

Project lef

Samen een gedurfde project neer te zetten? Mijn ontwerpbenadering is avontuurlijk, voortdurend uitdagend en gericht op het verleggen van grenzen om impact te creëren. Durf jij uit je comfortzone te stappen om je merk naar een hoger niveau te tillen?

Freelance designer

Na jarenlang intern te hebben gewerkt bij grote bureaus, voor een diversiteit aan culturele en commerciële partijen, blijf ik het uitdagend en plezierig vinden om op projectbasis samen te werken met ontwerpbureaus. Dus, ben je op zoek naar een frisse blik en een dosis ervaring?